Over ons

Actiecode.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050). Dagelijks gaan wij op zoek naar nieuwe actiecodes en promoties. Op actiecode.be vind je oa. actiecodes van bekende webshops zoals Smartphoto, Zalando, Pixum, Albelli, ... en nog vele andere winkels. Door bij jouw bestelling gebruik te maken van deze actiecodes profiteer je van leuke kortingen en andere voordelen.


Actiecode.be was één van de eerste "kortingscodesites" in België. Dergelijke sites waren al een groot succes in Amerika en Engeland, maar ook in Nederland waren deze sites enorm populair.  De voorbije jaren werden actiecodes ook in België een succes. Bij steeds meer Belgische webshops kan je bij jouw bestelling een actiecode invullen en zo genieten van mooie kortingen.


 


Privacy


De gegevens die op Actiecode.be worden ingevuld worden enkel gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 


Disclaimer

Door gebruik te maken van de website/diensten van Actiecode.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten. Op Actiecode.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.


 


Misbruik

Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragsregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken.

 


Contact


Bij voorkeur via de website www.actiecode.be (Contact) of per post via B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)